Sylwester 2012 Sylwestrowe Menu |
Dania główne: 1. Schab panierowany zapiekany z mięsem bolońskim, szynką oraz serem, podany z ziemniakami gotowanymi oraz zestawem surówek. 2. Filet z wiśnią polany delikatnym sosem Chenet serwowany z ryżem oraz sałatką z rukoli. 3. Barszcz czerwony w duecie z naleśnikiem po francusku podanym na makaronie ryżowym. Przystawki: - Koreczki śledziowe zawijane z jajkiem, ogórkiem oraz czarną oliwką polane delikatnym sosem musztardowym - Koreczki śledziowe po cygańsku - Półmisek swojskich wędlin oraz mięs pieczonych - Kosze z owocami - Sałatka meksykańska - Sałatka brokułowi - Pieczywo - Ruloniki z szynki parmeńskiej z nadzieniem z tuńczyka oraz kaparów - Fileciki z serem mozzarellą oraz pomidorami koktajlowymi - Ciasto - Kawa, herbata bez ograniczeń - Napoje oraz soki: 1,5 L na osobę - 0,5 L wódki na parę - Szampan o północy |