Sylwester 2012
Sylwestrowe Menu
Dania główne:

1. Schab panierowany zapiekany z mięsem bolońskim, szynką oraz serem, podany z ziemniakami gotowanymi oraz zestawem surówek.

2. Filet z wiśnią polany delikatnym sosem Chenet serwowany z ryżem oraz sałatką z rukoli.

3. Barszcz czerwony w duecie z naleśnikiem po francusku podanym na makaronie ryżowym.


Przystawki:

- Koreczki śledziowe zawijane z jajkiem, ogórkiem oraz czarną oliwką polane delikatnym sosem musztardowym

- Koreczki śledziowe po cygańsku

- Półmisek swojskich wędlin oraz mięs pieczonych
- Kosze z owocami

- Sałatka meksykańska

- Sałatka brokułowi

- Pieczywo

- Ruloniki z szynki parmeńskiej z nadzieniem z tuńczyka oraz kaparów

- Fileciki z serem mozzarellą oraz pomidorami koktajlowymi

- Ciasto

- Kawa, herbata bez ograniczeń

- Napoje oraz soki: 1,5 L na osobę

- 0,5 L wódki na parę

- Szampan o północy




  PRZEJDŹ NA FORUM